Gioia Jewelry website voor Italiaanse sieraden

Bijgewerkt op: 11 nov. 2020

In de webshop van Gioia Jewelry vind je prachtige Sardijnse sieraden. Deze sieraden worden handgemaakt op Sardinië. De sieraden zijn uniek, omdat deze een traditioneel Sardijns patroon bevatten.


Van oorsprong zijn komt het patroon van de verlovingsringen uit Sardinië. Nu wordt het patroon gebruikt in meerdere Italiaanse sieraden. Je ziet het patroon terug over het gehele eiland.


In de sieraden webshop van Gioia Jewelry vind je items met dit unieke patroon, maar wel met een moderne twist. Bekijk bijvoorbeeld eens deze Italiaanse ringen, of deze Italiaanse oorbellen. Je kunt de sieraden bestellen in sterling silver of in goldplated.


Met de Sardijnse sieraden van Gioia Jewelry weet je zeker dat je een uniek item te pakken hebt. Bekijk ons assortiment, en wie weet loop jij straks met één van de prachtige Italiaanse sieraden uit onze webshop rond.

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Ben je op zoek naar een mooi cadeau voor iemand, bijvoorbeeld voor Kerst, Sinterklaas of een verjaardag? Neem eens een kijkje op de website van Gioia Jewelry voor de mooiste Italiaanse sieraden. Of je

Voor jezelf of misschien als cadeautje: als je op zoek bent naar Italiaanse sieraden, dan zit je goed bij Gioia Jewelry. In deze webshop worden prachtige Italiaanse sieraden verkocht. Specifiek zijn h

Gioia logo.png