store policy

retourbeleid & Care

Je hebt na aankoop 14 dagen om het item retour te sturen. De terugbetaling geschiedt binnen het wettelijke termijn van 14 dagen en zal teruggestort worden op de rekening waarmee was betaald. Afhankelijk van je betaalmethode kan het een aantal dagen duren voordat het geretourneerde bedrag ontvangen is op de bankrekening. Het retour gezonden item dient te voldoen aan de volgende voorwaarden:
 

  • Geen beschadigingen

  • Eventuele labels nog intact

  • In de originele verpakking

 

Om een item retour te sturen, kun je een mail sturen naar info@gioiajewelry.nl met daarin de volgende informatie:

 

  • Naam

  • Ordernummer

  • Item dat je wil retourneren

Retourkosten zijn voor rekening van de klant, tenzij het product snel buiten schuld van de klant om beschadigd is geraakt of er andere buitengewone omstandigheden van toepassing zijn.


 

Ruilen

 

We bieden alleen terugbetalingen aan. Direct ruilen is dus niet mogelijk. Mocht je een item toch voor iets anders willen ruilen, dan raden we aan om het ongewenste item te retourneren en het nieuwe item hierna te bestellen.


 

Garantie

 

We hanteren een garantietermijn tot 30 dagen na ontvangst van het item. De onderstaande klachten vallen niet binnen de garantie:

 

  • Verkleuring van de sieraden

  • Beschadigingen door nalatigheid, bijvoorbeeld door blootstelling aan water, of val of stootslijtage

  • Buitengewone slijtage

 

Mocht je problemen ondervinden met een item, stuur dan een mail naar info@gioiajewelry.nl met uitleg en een foto van het item. Er zal binnen in ieder geval 3 werkdagen gereageerd worden met een passende oplossing. Care

 

Omdat sieraden kwetsbare items zijn, raden we je aan met zorg om te gaan met het item zodat deze zo lang mogelijk mee kan. Vermijd contact met water of vocht, door de sieraden af te doen tijdens het douchen, zwemmen en sporten. Berg de sieraden het liefste op in een donkere en afgesloten plek. Ga voorzichtig met de sieraden om. Let er in het bijzonder bij het in- en uitdoen van de oorbellen op dat dit met beleid gedaan wordt.

 

Onze gouden sieraden zijn goldplated en ook onze zilveren sieraden zijn voorzien van een glanzende witzilveren coating. Hoewel we onze kwaliteit willen waarborgen, komt het voor dat dit laagje gaat slijten. Vanwege het verfijnde patroon dat Sardijnse sieraden bevatten, kan dit proces iets versneld worden. Dit is echter ook afhankelijk van de eigen zorg voor de sieraden. Om het zilver mooi te houden, kun je bijvoorbeeld gebruik maken van een zilverpoetsdoek. De zuurtegraad van de huid kan ook een factor zijn die meespeelt verkleuring. Dit verschilt per persoon.

Gioia logo.png